Kapcsolat – Kovács Kata Employer Branding szakértő

Kovács Kata, employer branding szakértő vagyok. A Szent István Egyetemen végeztem HR, illetve vezetés és szervezés szakokon. 2016-ban a diplomamunkám kapcsán kezdtem el foglalkozni az Employer Brandinggel. A kutatásommal 2. helyezést értem el az OTDK-n és számos tudományos publikációm is született.

Az egyetem mellett 3 évig voltam a BME Management Szakkollégium tagja, 1,5 évig pedig a HR vezetője, így számos kézzelfogható tapasztalatot szereztem toborzás – kiválasztásban, onboardingban, tréningek tartásában, valamint a munkatársak elkötelezésében, megtartásában is. 

5 évvel ezelőtt eldöntöttem, hogy employer branding szakértőként szeretnék karriert építeni. Ez azonban ma már el sem képzelhető szerteágazó és naprakész HR és marketing tudás nélkül, így elvégeztem egy online marketing szakértői képzést is.

Tudásomat azóta csaknem 20 ügyfél toborzás-kiválasztási, onboarding és munkavállalói elégedettségmérési projektjében volt szerencsém kamatoztatni. 

Employer branding szakértőként a célom, hogy a hazai KKV-k számára is elérhetővé tegyem, hogy egy vonzó és hiteles munkáltatói márkát alakítsanak ki, ezáltal pedig meg tudják tartani a jelenlegi kollégáikat és hatékonyan, több milliós HR büdzsé nélkül is meg tudják szólítani a jelenlegi és potenciális munkavállalóikat.

Kovács Kata

Kovács Kata

Employer Branding szakértő

akiknek már segítettem

Ha kérdésed van az employer brandingről vagy olyan területen szeretnél együttműködni, amiről az oldalon nem találtál információt, itt üzenj nekem!

2 + 10 =