társ a toborzásban, az onboardingban és a munkaerő megtartásban

Mindegy, hogy a munkavállalói élmény melyik részét szeretnéd fejleszteni, a BrandMA szakértői csapata segíteni fog munkáltatói márkád építésében.

  • Túl sok erőforrást emészt fel a folyamatos toborzás?
  • Nagy a fluktuáció, de nem tudod, hogyan kezeld?
  • Elkötelezett munkavállalókra vágysz?
  • Üzleti problémát okoz a munkaerőhiány?
  • Nincs megfelelő szakember utánpótlásod?
  • Erősítenéd online jelenlétedet, de nem akarsz milliókat tölteni marketing kampányokra?
  • Bevált, valóban működő onboarding folyamatra vágysz az új munkatársak sikeres beillesztéséhez?

  Hogyan dolgozom?

  költség-hatékonyan

  Egy KKV vezetőjeként Neked sem áll rendelkezésedre akkora HR büdzsé, mint a multiknak?

  Semmi gond! Szolgáltatásaimat megfizethető áron veheted igénybe, segítségükkel pedig akár milliókat is megspórolhatsz!

  100% minőségi garanciával

  Vállalkozóként én sem szívesen veszek igénybe garancia nélküli szolgálatást, ezért mindenre javítási garanciát vállalok. Számomra a legfontosabb, hogy ügyfélként azt kapd, ami megfelel az igényeidnek.

  Az üzleti célokkal össz-hangban

  Semmilyen HR tevékenységet nem lehet sikeresen megvalósítani, ha nincs összhangban az üzleti célokkal és a szervezeti igényekkel. Ezért első lépésként minden esetben először ezeket fogom Veled egyeztetni, hogy valóban működő és sikeres szolgáltatást kapj.

  A célcsoport igényeivel össz-hangban

  Mindegy, hogy toborzásról, munkáltatói márka építésérőől vagy az onboarding folyamat megtervezéséről van szó, mindig van egy célcsoport, akinek szólnak az üzeneket. Így szolgáltatásomnak minden esetben része, hogy megértsem a célcsoport igényeit és motivációit.

  Személyre szabottan

  Bármire van szükséged, én megkeresem a cégedhez legjobban passzoló megoldást.

  Megvizsgálom a versenytársaidat, benchmark elemzéseket készítek és feltárom a jelenlegi belső működéseidet is.

  Nem egy újrahasznosított, sablonos valamit fogsz kapni, hanem a céges folyamataidba beépíthető, egyedi és működőképes szolgáltatást.

  gyorsan

  A gyorsaság az üzleti világban nagyon fontos. Az igénybevett szolgáltatástól függően akár 1 héten belüli teljesítést vállalok. Nem kell hónapokat várnod, hogy elkészüljön az álláshirdetésed vagy a toborzási kampányod.

  Miben tudok neked segíteni?

  Munkavállalói elégedettségmérés

  Ez a szolgáltatás Neked való, ha fel szeretnéd mérni a munkavállalóid elégedettségét, de nincs időd összeállítani a kérdőívet vagy nem tudod, milyen kérdéseket érdemes feltenned. Nem számít, hogy 50 vagy 2.000 fős a cég, automatizált rendszerünk korlátlan választ tud elemezni.

  Online toborzási rendszer

  Ha szeretnél gyorsan és könnyedén új munkaerőt felvenni, de nincs időd a folyamatok fejlesztésére. Legyen szó akár egyetlen pozícióról vagy rendszeres kommunikációról és automatizált jelöltkezelésről, biztosan megtaláljuk a Neked való megoldást.

  Onboarding folyamat fejlesztése

  Erre van szükséged, ha csökkenteni szeretnéd a fluktuációt és bevált megoldást keresel az új kollégák sikeres beillesztésére. Az helyzet felmérésétől az újítások bevezetéséig támogatni foglak, hogy biztosan működő megoldásokat kapj.

  toborzás-kiválasztás tervező csomag

  Ha fejleszteni szeretnéd a toborzás-kiválasztási folyamataidat, de nem szeretnél külső szakértőt bevonni. Ez a csomag lépésről-lépésre végigvisz a helyzet felmérésétől a stratégiai és operatív tervezésen is. Sőt, még számos ajándékot is kapsz!

  Onboarding folyamat tervező csomag

  Ha fejleszteni szeretnéd az onboarding folyamataidat, de nem szeretnél külső szakértőt bevonni. Ez a csomag lépésről-lépésre végigvisz a helyzet felmérésétől a stratégiai és operatív tervezésen is. Sőt, még számos ajándékot is kapsz!

  Online toborzási workshop

  Ha szeretnél vonzóbb álláshirdetéseket írni, vagy szeretnéd megtanulni a Facebook / LinkedIn toborzás titkait, vegyél részt online toborzási workshopunkon. Megmutatjuk az online toborzás legapróbb trükkjeit is!

  Célom, hogy hatékonnyá és pénztárcabaráttá tegyem a hazai KKV-k toborzási, kiválasztási és onboarding folyamatait. Az elkötelezett, szervezeti célokkal azonosulni tudó munkavállaló jobb teljesítményre képes, így Neked is tenned kell azért, hogy vonzó és a munkavállalóit megtartani képes munkahely legyen a Te céged is. Segítségemmel sikeres, egyedi és garantáltan működőképes HR folyamataid lesznek, így nem jelent többé gondot a toborzás, a beillesztés és a munkavállalók megtartása.

  Miért válassz engem?

  Év szervezetfejlesztési és employer branding tapasztalat

  Ügyfél

  tanácsadói projekt

  számomra az ügyfél elégedettsége az első

  Szerintem az employer branding nem a nagy cégek kiváltsága. Abban hiszek, hogy minden vállalat lehet jó munkahely, ezért minden eszközzel segíteni fogok Neked, hogy még jobb munkahellyé válhass. Együtt biztosan megtaláljuk azt a megoldást, ami az igényedinek és a pénztárcádnak is megfelel. Túlárazott bullshit helyett valódi, személyreszabott megoldásokkal támogatlak.

  Kovács Kata
  Employer Branding Szakértő

  HR diploma és marketing tanulmányok

  Emberi erőforrások alapszakot, valamint vezetés és szervezés mesterképzést végeztem. Az employer brandinggel 2016-ban kezdtem el foglalkozni, a diplomamunkám témája is ez volt. Emellett egy online markeitng szakértői képzést is elvégeztem.

  Tréneri és vezetői tapasztalat

  2017 óta tartok csapatépítő tréningeket és vezetői, szervezetfejlesztési workshopokat. Tudom, hogy hogyan lehet felkészíteni a vezetőket az onboardingra, vagy épp egy exit interjúra.

  1,5 évig voltam egy egyesület vezetője, így tudom, milyen nehézségekkel kell megküzdened.

   

  Vállalkozói szemlélet

  Vállalkozóként én is kétszer megnézem, hogy mikor és mire költök, kivel dolgozom együtt. Éppen ezért nem erőltetek rád semmit, amire nincs szükséged. Egyedi igényeknek megfelelő szolgáltatásaimra garanciát is vállalok.

  Y és Z generációk alapos ismerete

  Az életkoromból adódóan nem rendelkezem több évtizedes tapasztalattal, azonban a fiatalabb generációk szokásait és igényeit jól ismerem.

  Neked pedig pont erre van szükséged, mert meg kell küzdened a munkaerőért és meg kell tudnod tartani a fiatal munkavállalókat is. Ehhez azonban tudnod kell, mi fontos számukra.

  Nekik már segítettem: