chatbotos dolgozói elégedettség-mérés azonnali eredményekkel

A jelenlegi munkavállalókat könnyebb megtartani

A tűzoltás jellegű toborzás helyett előzd meg a problémát és növeld kollégáid elégedettségét. Sokkal olcsóbban megúszod, ráadásul nem lesznek többé álmatlan éjszakáid a toborzási gondok miatt.

Dolgozói elégedettségmérés
neked való, ha:

Fel szeretnéd mérni a munkavállalóid elégedettségét, de nincs időd összeállítani a kérdőívet?

Nem szeretnéd, hogy bármi
kimaradjon, mert épp nem jutott
eszedbe, hogy bele kéne tenni

Bevált megoldást keresel, ami
valós képed ad kollégáid elégedettségéről és
elkötelezettségéről

Az unalmas kérdőívek helyett
valami izgalmasabb megoldásra
vágysz, amit szívesen kitöltenek a
kollégáid

Gyorsan átlátható elemzéseket
szeretnél akár 5 különböző
szempont szerint

Valós, kézzelfogható javaslatokra
van szükséged

Az elégedettség mellett felmérnéd a belső kommunikációs folyamataid hatékonyságát is

Azt is tudni szeretnéd, hogy hol és milyen tartalommal tudsz a
leghatékonyabban toborozni

Képzeld el, hogy már a megrendelés utáni napon megkapod a kérdőív linkjét, minden egyéni igényedet figyelembe véve

Neked csak ki kell küldened a kollégáidnak. A chatbotnak köszönhetően munkatársaid lelkesen töltik ki a kérdőívet, ezért nem kell hetekig várnod a válaszokra.

Az elemzéseket pillanatnyi állapotát azonnal látni fogod, az adatgyűjtés lezárását követően 2 héten belül prezentációs formában is megkapod. Az adatokat akár 5 szempont szerint csoportosítjuk. Az eredmények egyértelműek, a kapott javaslatok kézzelfoghatóak. Ezért pontosan tudod, mit kell tenned, hogy kollégáid még jobban szeressenek itt dolgozni.

Sőt, a belső kommunikációról is rengeteg információt kaptál, így az eredmények olyan formában tudod megmutatni a munkatársaidnak, ahogyan a leginkább izgalmas számukra.

 Mit tartalmaz a Dolgozói elégedettségmérés?

Konkrét fejlesztési javaslatokat is kapsz

A kérdőív egy 24 kérdéses master kérdőíven alapul, amit személyre szabok neked. Kvantitatív (pontszámon alapuló) és kvalitatív (szabadszavas válaszokon alapuló) kérdéseket is tartalmaz, így konkrét fejlesztési javaslatokat is kaphatsz, egyenesen a kollégáidtól

Pontosan tudni fogod, milyen fejlesztés lesz a leghatásosabb

Nemcsak azt fogod pontosan tudni, hogy mennyire elégedettek a kollégáid az egyes tényezőkkel, hanem azt is, hogy azok mennyire fontos nekik. Így könnyedén el tudjuk dönteni, hogy milyen területek fejlesztésével érhetjük el a legnagyobb hatást

Átfogó képet kapsz a belső kommunikációról és a toborzásról

A kérdőívet úgy állítottam össze, hogy a vezetőfejlesztést, a teljesítményértékelést, a belső kommunikációt és a toborzási kommunikációt is elősegítse, így a felmérés stabil alapja lesz a szervezetfejlesztésnek és a munkáltatói márkád építésének is.

Kollégáid szívesen töltik majd ki a kérdőívet

A chatbotnak köszönhetően kollégáid garantáltan lelkesedni fognak a kérdőívért és nem csak egy újabb elintézendő feladatnak fogják tekinteni.

böngészőben vagy papír alapon is kitölthető

A kérdőív kitöltéséhez nem kell semmit telepíteni, a böngésző segítségével telefonról vagy laptopról is könnyedén kitölthető, így kékgalléros munkavállalóink elégedettségét is könnyedén fel tudjuk mérni. De ha inkább papír alapon töltetnéd ki a kérdőívet, annak sincs akadálya.

Prezentációs formában is megkapod az eredményeket és a javaslatokat

Az elemzések lezárását követően prezentálom is az eredményeket és a javaslatokat, akár 5 szempont szerint csoportosítva a válaszokat.

Valóban működő megoldást adok neked, amivel gyorsan és könnyen felmérheted kollégáid elégedettségét

Az elmúlt években 6 munkavállalói elégedettség- és igényfelmérést végeztem, több, mint 3.000 résztvevő bevonásával.

A kérdőíves felmérés mellett számos fókuszcsoportos interjút is készítettem, ügyfeleim számára pedig azonnal alkalmazható és stratégiai javaslatokat dolgoztam ki a munkavállalói elégedettség növelése érdekében.

Korábbi szervezetemben HR vezetőként átalakítottam a kiválasztási és onboarding folyamatokat, illetve új teljesítményértékelési rendszert vezettem be az elégedettség növelése érdekében, így a javaslatok kidolgozása mellett azok implementálásában is van tapasztalatom.

Kovács Kata
Employer Branding Szakértő

Nekik már segítettem:

Kovács Kata
Employer Branding Szakértő

Valóban működő megoldást adok neked, amivel gyorsan és könnyen elérheted a legjobb jelölteket

Az elmúlt években 6 munkavállalói elégedettség- és igényfelmérést végeztem, több, mint 3.000 résztvevő bevonásával

A kérdőíves felmérés mellett számos fókuszcsoportos interjút is készítettem, ügyfeleim számára pedig azonnal alkalmazható és hosszútávú, stratégiai javaslatokat dolgoztam ki a munkavállalói elégedettség növelése érdekében

Korábbi szervezetemben HR vezetőként átalakítottam a kiválasztási és onboarding folyamatokat, illetve új teljesítményértékelési rendszert vezettem be az elégedettség növelése érdekében, így a javaslatok kidolgozása mellett azok implementálásában is szereztem tapasztalatot

Mi mindent tartalmaz a dolgozói elégedettségmérés?

A munkavállalói elégedettség-mérés csomag tartalma

Az első részben a legfontosabb demográfiai kérdések szerepelnek. Ezek személyre szabottak, így pontosan úgy fogod látni a válaszokat, ahogy szeretnéd
A második a részben a munkavállalói szükségletekről szóló kérdések vannak. Az elvárásokon túl az egyes tényezők fontosságát is felmérjük, így egyértelműen kirajzolódik majd, hogy hol teljesít jól a cég, és hol figyelhetőek meg hiányosságok. Ebben a részben kaptak helyet a vezetőkre vonatkozó kérdések is. A munkavállalók távozásának egyik leggyakoribb oka a közvetlen vezetővel kapcsolatos, így ez egy kiemelten kritikus szempont a dolgozói elégedettségmérés kapcsán
A harmadik részbe a belső és külső kommunikációval kapcsolatos kérdések kerültek. A kollégák számára érdekes témákon túl a munkatársaink javaslatait is összegyűjtjük, elősegítve a gördülékeny belső kommunikáció kialakítását és a toborzási kommunikáció fejlesztését is
A szolgáltatást kifejezetten a KKV-k lehetőségeihez mérten áraztam. Ráadásul 2 bónuszt is kapsz mellé
Bónusz 1.

Most a kérdőíves elégedettségmérés mellé 2*90 perces fókuszcsoportos interjút is kapsz ajándékba, melyen csoportonként 6-8 fő vehet részt, így kollégáid véleménye, javaslatai még konkrétabban jelennek majd meg

Ennek értéke 80.000 Forint

Bónusz 2.

4 órás, facilitált akcióterv készítő workshop a javaslatok megvalósításához

Ennek értéke 145.000 Forint

A bónuszok összértéke: 225.000 forint
Teljes csomag ára: bruttó
490.000 forint

Garancia I.

A kérdőíves adatok elemzésének
megkezdéséig 100%-os pénzvisszafizetési
garancia

Garancia II.

Az első célcsoport válaszainak elemzését elküldöm megtekintésre, ezt követően 48 órán belüli lemondás esetén 50%-os pénzvisszafizetési garancia

Hogyan vághatsz bele a dolgozói elégedettségmérésbe?

Töltsd ki az űrlapot az
oldal alján!

Figyeld az e-mailjeidet, mert hamarosan felveszem veled a
kapcsolatot és időpontot egyeztetünk egy személyes konzulátcióra.

Ezt követően elküldöm az elkészült kérdőívet, hogy elküldhesd kollégáidnak.

Az adatgyűjtés lezárását követően időpontot egyeztetünk a fókuszcsoportos beszélgetéskre. 2 héten belül pedig prezentálom Neked az eredményeket.

A prezentáció után megtartjuk az akciótervező workshopot és elküldöm a számlát.

Belevágnál? Kérj ingyenes konzultációt az elégedettségmérésről!

A neved és az e-mail címed megadása után 24 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot és időpontot egyeztetünk

Annak érdekében, hogy a legmagasabb szakmai színvonalú szolgáltatást tudjam Neked biztosítani és a lehető leggyorsabban megkapd az eredményeket, havonta 3
elégedettségmérést tudok elvállalni
Ne maradj le, vedd fel velem a kapcsolatot és kezdjük el a kérdőív személyreszabását most!

Gyakran ismételt kérdések

Papír alapon is ki lehet-e tölteni a kérdőívet?

Igen, papíron is ki lehet tölteni a kérdőívet, ez esetben azonban az adatok digitalizálása miatt az elemzés hosszabb időt vesz igénybe.

Szükség van-e valamilyen programra a chatbothoz?

A chatbotos kérdőív kitöltéséhez csupán egy böngészőre van szükség, így mobiltelefonról és asztali gépről is könnyedén kitölthető.

Milyen elemzési módszerrel történik az összefüggések feltárása?

Két kérdés adja a fejlesztési javaslatok alapját. Az elégedettségre és fontosságra vonatkozó kérdések segítségével a válaszok pontosan elhelyezhetőek egy koordinátarendszerben, melynek 4 negyede meghatározza, hogy mi a teendő az adott tényezővel. A pontértékek alapján tudni fogjuk, hogy melyik tényezők fejlesztése okozza a legnagyobb pozitív hatást az egyes munkavállaló csoportok esetén.

Ezt követően további elemzéseket végzünk, hogy feltárjuk, milyen kapcsolatban állnak egymással a vizsgált faktorok. Kimutatható kapcsolat esetén az egyik fejlesztése befolyásolja a másik tényező elégedettségre gyakorolt hatását.

A további kérdések a leggyakrabban fontosnak vélt faktorok részletesebb elemzésére, a problémák mélyebb megértésére szolgálnak, konkrét fejlesztési javaslatokat összegyűjtve a kollégáktól. Ezek igény esetén bővíthetőek vagy a kevésbé releváns kérdések elhagyhatóak.

A riport minden kérdést tartalmazni fog, így biztosan a teljes képet át fogod látni.