toborzási folyamat tervező a sikeres MUNKAERŐ-
FELVÉTELHEZ

fejlesztened kell a toborzási folyamatot, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?

Tudom mennyire nehéz, amikor nincs elég jelentkező, vagy épp nem passzolnak a pozícióhoz. Sőt, azt is tudom, milyen, amikor nem jönnek el az interjúra. Így nagyon nehezen tudsz gyorsan és eredményesen toborozni, ráadásul biztos, hogy több millió forintba is kerülhet egy-egy pozíció betöltése. Hosszútávon nem fog tudni növekedni a cégetek, ha folyton szélmalom harcot vívsz a fluktuációval.

Mit szólnál, ha nem kellene amiatt aggódnod, hogy nem találsz megfelelő jelölteket a nyitott pozíciókra? Ha gyorsan és hatékonyan tudnál olyan kollégákat felvenni, akik mindig is itt akartak dolgozni? Akik pontosan tudják, mivel foglalkozik a cégetek és akik nem fognak a próbaidő alatt vagy az első év végén felmondani? 

Ez nem egy illúzió, ez egy elérhető cél. Nem kell hozzá mást tenned, mint felmérned, hogy milyen pontokon érdemes fejleszteni a toborzási és kiválasztási folyamataidat majd újratervezned a jelöltélményt. Ahhoz, hogy lépésről-lépésre tökéletesíthesd a folyamatokat, készítettem Neked egy jelöltélmény tervező csomagot, melynek köszönhetően pontosan tudni fogod, mit kell tenned.

Miért próbáld ki toborzási folyamat tervező csomagunkat?

megfizethető megoldás

Nem kell több százezer forintot fizetned egy tanácsadó cégnek, hogy aztán a javaslataik a fiókban végezzék.

tudni fogod, mit és hogyan fejlessz

Lépésről-lépésre meghatározhatod, hogy milyen pontokon érdemes fejleszteni a toborzás-kiválasztás folyamatát és hogy kinek mikor mi lesz a teendője.

gyorsan képet kapsz folyamataid hatékonyságáról

Nem kell órákat töltened a gép előtt, hogy olyan toborzási tippeket keresgélj a neten, ami nem is biztos, hogy megoldást jelent a problémádra.

Ha egy tanácsadó céget bízol meg a toborzási folyamat fejlesztésével, hónapokig is eltarthat és akár egy millió forintot is elkérnek érte

A folyamat tervezésekor egy self-audit kérdőív mentén gyorsan átlátod és megérted majd, hogy a toborzási-kiválasztási folyamat melyik szakasza a legjobb és mi az, amin érdemes javítani. A csomagnak köszönhetően lépésről-lépésre megtervezheted a toborzás-kiválasztási folyamatot stratégiai szinttől egészen az operatív megvalósításig és a toborzási kommunikációig. Így biztosan nem okoz majd gondot a vezetők, kollégák bevonása a jelöltélmény fejlesztésébe.

Miért működik?

Az elmúlt évben 37 hazai cég toborzás-kiválasztási folyamatait elemeztem, ügyfeleim számára pedig azonnal alkalmazható és stratégiai javaslatokat dolgoztam ki toborzási és kiválasztási folyamataik fejlesztéséhez.

13 AC-n vettem részt és több, mint 50 interjút bonyolítottam le, így tudom, mitől lesz jó a kiválasztási folyamat és mire kíváncsiak a jelöltek a kiválasztás során.

Kovács Kata
Employer Branding Szakértő

Év online toborzási és employer branding tapasztalat

Ügyfél, köztük nagyobb hazai szállodák, SSC, építőipari és mérnöki cégek

Jelöltet biztosítottam ügyfeleim számára

1-1 jelölt átlagos költsége az ügyfeleim számára

Nekik már segítettem:

Mi került a csomagba?

all in csomag

Az all in csomag való Neked, ha a fejlesztések stratégiai és operatív megtervezéséhez is jól jönne a segítség. Sőt, még a social média tartalmak elkészítéséhez is garantáltan hasznos lesz.

Az all in csomag az alábbiakat tartalmazza digitális formában:
Jelöltélmény tervező munkafüzet 47 kérdéssel a cégre szabott tervezéshez
projektmenedzsment tervező a kiválasztási folyamat és a karrier oldal fejlesztéséhez, az ajánlási rendszer kialakításához, toborzási rendezvények szervezéséhez
social média tartalom tervező, hogy pontosan tudd, mikor, miről és hogyan kell kommunikálnod a potenciális jelöltek eléréséhez
Jelöltélmény felmérését chatbotos kérdőívvel, hogy megtudd, mi az, ami tetszett a jelölteknek és mi az, ami lehetne még jobb. Ha megkérdezed a jelöltek véleményét, az ajánlási hajlandóságuk is garantáltan nőni fog
32 előre megírt, személyre szabható social média szöveget
Ráadásul még 5 bónuszt is kapsz mellé

90 perces személyes konzultáció, ahol bármilyen toborzás-kiválasztással kapcsolatos témában állok rendelkezésedre. Segítek, ha ötletekre van szükséged, vagy ha elakadtál valamivel.

Ennek értéke 20.000 Forint

Vezetőknek szóló segédlet interjú felkészüléshez

Ennek értéke 5.000 Forint

Szövegírási és tartalomtervezési és álláshirdetési segédlet a social médiához

Ennek értéke 15.000 Forint

Online toborzási checklista arról, hogy hogyan fejleszd folyamataidat még akkor is, ha nem vagy egyszemélyben marketinges és webfejlesztő

Ennek értéke 10.000 Forint

Segédlet videós bemutatkozó vagy cégbemutató készítéséhez technikai és retorikai tippekkel

Ennek értéke 10.000 Forint

A bónuszok összértéke: 60.000 Forint

A Teljes csomag most bevezető áron:
bruttó 29.000 forint

100% pénzvisszafizetési Garancia

Ha úgy érzed, nem volt hasznos számodra a toborzás-tervező, küldj egy e-mailt 14 napon belül és kérdés nélkül visszautalom a pénzedet.

Hogyan szerezheted meg a toborzási tervezőcsomagot?

Töltsd ki az űrlapot az
oldal alján!

Figyeld az e-mailjeidet, mert 24 órán belül felveszem veled a
kapcsolatot és egyeztetünk a részletekről.

Ezt követően utald át az összeget a számlán megadott bankszámlaszámunkra.

 Amint beérkezik a számlánkra a pénz, elküldöm neked a toborzási tervező csomagot és egyeztetünk egy konzultációs időpontot.

A konzultáción ötletekkel és javaslatokkal segítek még hatékonyabbá tenni toborzási és kiválasztási folyamataidat.

Belevágnál? Rendeld meg most a toborzás tervezőt!

A neved és az e-mail címed megadása után 24 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot és időpontot egyeztetünk

Sajnos nem tudom garantálni, hogy az ajánlat még hónapokig elérhető lesz

Ha nem érzed hasznosnak a toborzási tervező csomagot, nyugodtan élj a garancia lehetőségével. Szerintem nincs vesztenivalód.