onboarding folyamat tervező az eredményes
beillesztéséhez

túl magas a fluktuáció a cégnél?

Túl sokan lépnek ki a cégtől 1 év után? Ráadásul milliókat költesz a pótlásukra?

A megoldáshoz nincs más dolgod, mint felmérni, hogy milyen pontokon kell fejlesztened az onboarding folyamatot, majd meghatározni az ehhez szükséges lépéseket.

Képzeld el, hogy néhány nap alatt egyedül is fel tudod mérni, hol kell a leginkább fejlesztened az onboarding folyamatot és meg tudod tervezni a fejlesztéshez szükséges lépéseket. Nem kell napokig egyeztetned a tanácsadó céggel és a főnök sem fogja megkérdőjelezni, hogy erre miért kellett ennyi pénzt elkölteni?! 

Ahhoz, hogy legyőzd a fluktuációt, megtartsd új kollégáidat és lépésről-lépésre tökéletesítsd az onboarding folyamataidat, készítettem Neked egy onboarding tervező csomagot. Ennek segítségével pontosan tudni fogod, hogy mit kell tenned.

Hogyan fogjuk fejleszteni az onboarding folyamatot?

Pontosan tudni fogod, hogy milyen pontokon érdemes fejleszteni onboarding folyamataidat, hogy az új kollégák ne hagyják el a céget.

A megvalósításhoz is számos eszközt kapsz, amelyekkel egyedül is képes leszel megtervezni és kivitelezni onboarding folyamataid fejlesztését.

Nem kell órákat töltened a gép előtt olyan onboarding tippeket keresgélve, ami nem is biztos, hogy megoldást jelent a problémádra. Garantáltan működő, pénztárcabarát megoldásokat mutatunk Neked.

Nem kell több százezer forintot kifizetned egy tanácsadócégnek, hogy aztán a javaslataik a fiókban végezzék.

Az automatizált, chatbotos onboarding elégedettségméréssel könnyedén felmérheted új kollégáid elégedettségét. Ráadásul a fejlesztési ötleteiket is gyorsan összegyűjtheted. A chatbotos megoldásnak köszönhetően kollégáid örömmel töltenek ki a kérdőívet, így nem kell hetekig várnod a válaszokra.

több onboarding, mentoring és teljesítményértékelési folyamatot fejlesztettem már

Az elmúlt években 5 hazai cég onboarding folyamatait elemeztem és dolgoztam ki számukra fejlesztési javaslatokat.

Korábbi szervezetemben a teljes onboarding, mentoring és teljesítményértékelési folyamatot alakítottam át sikeresen, ezért pontosan tudom, mitől lesz igazán jó az új kollégák első éve.

Kovács Kata
Employer Branding Szakértő

Nekik már segítettem:

Mi került a csomagba?

all in csomag

Az all in csomag való Neked, ha nem csak egy self-auditot szeretnél készíteni, de a fejlesztések stratégiai és operatív megtervezéséhez is jól jönne a segítség.

Az all in csomag az alábbiakat tartalmazza digitális formában:
Onboarding tervező munkafüzet 30 kérdéssel segít meghatározni a konkrét fejlesztési pontokat és lépésről-lépésre megtervezni az onboarding folyamatot
projektmenedzsment tervező az operatív tervezéshez. segítségével pontosan tudni fogod, hogy mikor mit kell tennetek, hogy gördülékeny, eredményes és igazán élményszerű legyen az onboarding folyamatotok.
Chatbotos onboarding elégedettség kérdőív a kollégáid véleményének gyors és egyszerű összegyűjtéséhez.
Ráadásul még 6 bónuszt is kapsz mellé

90 perces személyes konzultáció, ahol bármilyen onboardinggal kapcsolatos témában állok rendelkezésedre. Segítek, ha ötletekre van szükséged, vagy ha elakadtál valamivel.

Vezetőknek szóló segédletek az eredményes delegáláshoz, a konstruktív visszajelzésekhez és a teljesítményértékelő beszélgetés stresszmentes levezetéséhez.

2 segédlet személyes fejlődési célok, erősségek és fejlesztendő területek összegzéséhez.

2 féle képzés-elégedettségi kérdőív minta, hogy ne csak az onboarding folyamatokkal való elégedettséget, hanem a képzésekkel kapcsolatos elégedettséget is mérni tudd. 

Egy csapatépítő játékot, hogy könnyebben megismerjétek egymást és közben megtanuljatok izgalmasan történetet mesélni.

Segédlet videós bemutatkozó vagy cégbemutató készítéséhez technikai és retorikai tippekkel

A bónuszok összértéke: 50.000 Forint

A Teljes csomag most bevezető áron:
bruttó 29.000 forint

100% pénzvisszafizetési Garancia

 

Ha úgy érzed, nem volt hasznos számodra az onboarding tervező csomag, csak jelezd nekem 2 napon belül és kérdés nélkül visszautalom a pénzedet.

Belevágnál? Rendeld meg onboarding tervező csomagunkat most!

Töltsd ki az űrlapot az oldal alján

Figyeld az e-mailjeidet, mert hamarosan
felveszem veled a kapcsolatot. Kiállítom a számlát és összekészítem a csomagot.

Amint az összeg megérkezett a számlánkra, elküldöm Neked az onboarding tervező-csomagot és egyeztetünk egy konzultációs időpontot is.

Sajnos nem tudom garantálni, hogy az ajánlat még hónapokig elérhető lesz

Ha nem érzed hasznosnak az onboarding tervező csomagot, nyugodtan élj a garancia lehetőségével. Szerintem nincs vesztenivalód.